top of page

Nyomtató paraméterek beállítása automatikusan

Napjaink gyorsan bővülő ellátási láncának világában az automatizálás segítheti a termelékenységet, gyorsíthatja az eredményeket és csökkentheti a hibákat. Néha az automatizálás jelentős tőkebefektetést és a folyamatok átdolgozását igényli. Néha azonban az automatizálás ingyen és minimális erőfeszítéssel is megvalósítható.

Ez a Tech Tips egy hatékony automatizálási hacket tárgyal, amely egyszerű és ingyenes. Lehetővé teszi, hogy a nyomtatási feladattal együtt elküldje a nyomtató paramétereit is, így biztosítva, hogy a nyomtatót a feladathoz optimalizálják. Mindezt a nyomtató kezelőjének beavatkozása nélkül.


A TSC Printronix Auto ID nyomtatók a nagy volumenű címkekészítés alapjai, amelyek jellemzően a hajózási dokkokban, raktárakban és gyártósorokon találhatók. Robusztus felépítésük és legendás megbízhatóságuk segít biztosítani a nyomtató maximális élettartamát és minimális problémákat. Robusztus kialakításuk mellett jelentős rugalmasságot is biztosítanak a működésben a beállítások széles skáláján keresztül, beleértve a címkeelhelyezés beállításait, a termikus nyomtatófej hőmérsékletének beállításait, a címkék megjelenítési lehetőségeit és az adatfolyam-kompatibilitási beállításokat, hogy csak néhányat említsünk.

Ezek a beállítások konfigurációs fájlként együtt tárolhatók. Legfeljebb nyolc konfigurációs fájl menthető és tárolható a nyomtatóban, hogy a munkák beállítása rugalmas legyen. A konfigurációs fájl betöltése a nyomtatási feladat előtt biztosítja, hogy a nyomtató az adott feladatra optimalizált legyen. Ez egy egyszerű lépés a nyomtató kezelőpaneljén; optimális lenne azonban, ha a konfigurációs fájl minden munka elején automatikusan betöltődne, így a kezelőnek nem kellene beavatkoznia. Mi ezt könnyen megvalósíthatóvá tettük.


Az alábbi linken részletesebb információkért letöltheti az eredeti dokumentumot angol nyelven.



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page